abiertas-inscripciones-2015-2

Ja estan obertes les inscripcions per a la Transtramuntana 4500 (TT4500), la prova cicloturista amb més desnivell de les Illes Balears. La cursa, organitzada pel Club Ciclista Arenal, se celebrarà el proper 24 d’octubre i tindrà la sortida i arribada a Port de Pollença, concretament al Hoposa Uyal: un recorregut de nord a sud per la meravellosa Serra de Tramuntana, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco el 2011. 235 quilòmetres i 12 ports de muntanya, amb un desnivell acumulat de 4.500 metres, en una marxa de cicloturisme extrem per a tots aquells que vulguin sentir unes emocions i experiències úniques.

L’exigent recorregut travessarà les localitats de Port de Pollença, Pollença, Lluc, Escorca, Sóller, Deià, Banyalbufar, Estellencs, Andratx, Sa Coma, Es Capdellà, Puigpunyent, Esporles, s’Esgleieta, Palmanyola, Sóller, Escorca, Pollença i Port de Pollença. I els ciclistes hauran de pujar els següents ports de muntanya: Coll de Femenia, Puig Major, Coll d’en Bleda, Coll de Sa Pedrissa, Coll d’en Claret, Coll des Pi, Sa Gramola, Coll de n’Esteva-Sa Coma, Galilea, Coll des Grau, per acabar amb el més dur, Coll de Sóller i Puig Major.

El mateix dia també se celebra Trantramuntana 3000 (TT3000), una ruta una mica menys exigent per a aquells que no se sentin tan preparats físicament, però que vulguin gaudir d’un dia inoblidable a la Serra de Tramuntana. Aquesta prova serà de 170 quilòmetres i 6 ports de muntanya. La sortida i arribada, al mateix punt que la TT4500, però un cop coronada Sa Pedrissa, la cursa girarà cap a la localitat de Valldemossa i així tornar a la línia de meta. Qualsevol participant pot optar per qualsevol de les dues curses fins al mateix dia de la prova. Els preus per participar són els següents:

50 € inscripcions fins al 31 de agost.
60 € per a inscripcions l’1 de setembre al 20 d’octubre (tancament d’inscripcions online).
75 € per inscripcions el 23 d’octubre (dia anterior de la cursa).

 

abiertas-inscripciones-2015-2

Ya están abiertas las inscripciones para la Transtramuntana 4500 (TT4500), la prueba cicloturista con más desnivel de las Islas Baleares. La carrera, organizada por el Club Ciclista Arenal, se celebrará el próximo 24 de octubre y tendrá la salida y llegada en Puerto de Pollença, concretamente en Hoposa Uyal: un recorrido de norte a sur por la maravillosa Sierra de Tramuntana, declarada Patrimonio de la Humanidad por la Unesco en 2011. 235 kilómetros y 12 puertos de montaña, con un desnivel acumulado de 4.500 metros, en una marcha de cicloturismo extremo para todos aquellos que quieran sentir unas emociones y experiencias únicas.

El exigente recorrido atravesará las localidades de Port de Pollença, Pollença, Lucas, Escorca, Sóller, Deià, Banyalbufar, Estellencs, Andratx, Sa Coma, Es Capdellà, Puigpunyent, Esporles, s’Esglaieta, Palmanyola, Sóller, Escorca, Pollensa y Port de Pollença. Y los ciclistas deberán subir los siguientes puertos de montaña: Coll de Femenia, Puig Major, Coll d’en Bleda, Coll de Sa Pedrissa, Coll d’en Claret, Coll des Pi, Sa Gramola, Coll de n’Esteva-Sa como, Galilea, Coll des Grau, para acabar con los más duros: Coll de Sóller y Puig Major.

El mismo día también se celebra Transtramuntana 3000 (TT3000), una ruta algo menos exigente para aquellos que no se sientan tan preparados físicamente, pero que quieran disfrutar de un día inolvidable en la Serra de Tramuntana. Esta prueba será de 170 kilómetros y 6 puertos de montaña. La salida y llegada en el mismo punto que la TT4500, pero una vez coronada Sa Pedrissa, la carrera girará hacia la localidad de Valldemossa y así volver a la línea de meta. Cualquier participante puede optar por cualquiera de las dos carreras hasta el mismo día de la prueba. Los precios para participar son los siguientes:

50 € inscripciones hasta el 31 de agosto.
60 € para inscripciones el 1 de septiembre al 20 de octubre (cierre de inscripciones online).
75 € para inscripciones el 23 de octubre (día anterior de la carrera).

Esta web utiliza cookies para facilitar tu navegación. Si estás de acuerdo, pulsa "Acepto". Sí, acepto

Pin It on Pinterest